yuuvii | Litt rom for deg selv
SporereBloggFaglig støtteSlik fungerer detLast ned appen
yuuvii | Litt rom for deg selv
Faglig støtteSlik fungerer detBloggOfte stilte spørsmålPersonvern
Last ned yuuvii

Opprett en konto for å begynne med dagboken.

App Store
yuuvii/Juridisk/Sletting av data og personvernrettigheter

Sletting av data og personvernrettigheter

Hvordan slette data lagret på enheten din, yuuvii-kontoen din og registreringene dine fra bruksmålingen.

Ikrafttredelse: 12. nov. 2026FMC Software OÜ

Den engelske versjonen er juridisk bindende; oversettelser tilbys for enkelhets skyld.

Dagbok-, humør-, syklus- og sporingsregistreringene dine, inkludert lagrede skrittall, lagres på enheten. Når sikkerhetskopiering av kontoen er tilgjengelig og du er innlogget, sender appen også en kryptert kopi til serverne våre for å gjenopprette og slå sammen registreringene dine.

Å slette den lokale dagboken sletter ikke sikkerhetskopien til kontoen. Sletter du kontoen, slettes også denne kopien. Endringer som ennå ikke har nådd serveren, kan ikke gjenopprettes etter at enhetens data er tapt.

1. Slett dagboken

Å slette den lokale dagboken sletter ikke sikkerhetskopien til kontoen. Sletter du kontoen, slettes også denne kopien. Endringer som ennå ikke har nådd serveren, kan ikke gjenopprettes etter at enhetens data er tapt.

  • Profil → Slett dagboken

Sletter oppføringene på denne telefonen, kontoen blir værende

  • Slett en enkelt dag: Åpne den spesifikke daglige loggen i dagbokstrømmen din og trykk på Slett oppføring.
  • Avinstaller appen: Ved å slette yuuvii-appen fra enheten din fjernes alle lokale sandkassedata.
  • Profil → Eksporter dagboken

Én fil med notatene, syklusen og utfordringene dine, slik at du kan flytte dem til en ny telefon. Den er ikke kryptert - oppbevar den et sted bare du har tilgang til.

  • Sikkerhetskopier i skyen: Hvis operativsystemet ditt opprettholder sikkerhetskopier av enheten (Apple iCloud eller Google Drive), kan kopier forbli i din personlige skysikkerhetskopi inntil de fjernes via enhetens sikkerhetskopieringsinnstillinger.

2. Slett kontoen min

Å slette den lokale dagboken sletter ikke sikkerhetskopien til kontoen. Sletter du kontoen, slettes også denne kopien. Endringer som ennå ikke har nådd serveren, kan ikke gjenopprettes etter at enhetens data er tapt.

yuuvii-kontoen din opprettes under oppsettet med navnet ditt og en bekreftet e-postadresse. Serverne våre lagrer e-postadressen din, visningsnavnet ditt, en passord-hash bare hvis du har angitt et passord, spesialistforespørslene dine og registreringene dine fra bruksmålingen (avsnitt 3). Hvis du abonnerer på yuuvii Pro, lagrer de også abonnementsstatusen din.

Slik sletter du kontoen din:

  1. Profil
  2. Last ned dataene mine
  3. Slett kontoen min

Etter bekreftelse:

  • Kontoen din, spesialistforespørsler og profilposter slettes umiddelbart fra vår aktive produksjonsdatabase.
  • Registreringer fra bruksmålingen og månedlige brukssammendrag som er knyttet til kontoen din, slettes sammen med den.
  • Systemsikkerhetskopier som oppbevares for katastrofegjenoppretting (disaster recovery) sletter disse postene innen 30 dager.
  • Abonnementsstatusen din for yuuvii Pro slettes fra serverne våre sammen med kontoen din, men å slette kontoen din sier ikke opp et abonnement som er kjøpt i App Store eller Google Play. Si det først opp i abonnementsinnstillingene for Apple ID-en din eller i Google Play for å stoppe fornyelser.
  • Hvis du ikke har tilgang til appen, send en e-post til [email protected] eller [email protected] fra din registrerte e-postadresse. Forespørsler om kontosletting som sendes via e-post blir verifisert og fullført innen 30 dager.

3. Registreringer fra bruksmålingen

yuuvii måler hvordan appen brukes, for å kunne forbedre den (se avsnitt 6 i Personvernerklæringen). Hvis du vil stoppe målingen og slette historikken uten å slette kontoen din, åpner du Innstillinger → Bruksmåling og slår den av. Målingen stopper umiddelbart på enheten din, og historikken som er knyttet til kontoen din, slettes fra serverne våre så snart enheten din er tilkoblet.

Rå bruksregistreringer oppbevares uansett i høyst 30 dager. Registreringer som gjøres før du logger på, bruker en tilfeldig gjesteidentifikator som utløper etter 24 timer.

4. Oppføringer hos uavhengige spesialister og ansvarsfraskrivelse for betaling

Hvis du har sendt en forespørsel og godtatt et tilbud fra en uavhengig spesialist via Seansly, faller all kontaktinformasjon, sesjonsnotater eller betalingsoppføringer som er delt med denne behandleren inn under deres yrkesmessige lovpålagte forpliktelser.

FMC Software OÜ er ikke part i dine konsultasjoner, finansielle transaksjoner eller bankoverføringer med spesialister. For å be om sletting av faglige journaler eller oppføringer, må du kontakte spesialisten direkte.

5. Oppføringer fra eldre yuuvii 1.x familietrygghet

Kontoer og posisjonshistorikk fra den tidligere familiesikkerhetsappen (før oktober 2026) ble aldri overført til 2.0-velværeappen. Den eldre 1.x-databasen ble slettet fra våre aktive systemer 30. oktober 2026. Har du spørsmål om eldre data, send en e-post til [email protected].

For ytterligere informasjon om dine rettigheter til data, vennligst se vår Personvernerklæring og Ansvarsfraskrivelse.

Juridisk

PersonvernVilkårAnsvarsfraskrivelseInformasjonskapslerSletting av dataRedaksjonelle retningslinjerBrukerstøtte

Kontakt

hello@yuuvii.co
yuuvii | Super AppLytt til deg selv. Vi tar oss av resten.hello@yuuvii.coHent appen
ProduktFaglig støtteSlik fungerer detVanlige spørsmålBloggBrukerstøtte
SporereHumørdagbokSyklussporerSøvnsporerVannsporerVektsporerSkrittellerVanesporerRedaksjonelle retningslinjer
JuridiskPersonvernVilkårInformasjonskapslerAnsvarsfraskrivelseSletting av data
© 2026 FMC Software · yuuvii
NB
  • English
  • Türkçe
  • Español
  • Português
  • Deutsch
  • Français
  • Polski
  • Українська
  • Русский
  • العربية
  • Català
  • Hrvatski
  • Čeština
  • Dansk
  • Nederlands
  • Suomi
  • Ελληνικά
  • עברית
  • हिन्दी
  • Magyar
  • Bahasa Indonesia
  • Italiano
  • 日本語
  • 한국어
  • Bahasa Melayu
  • Norsk bokmål
  • Română
  • 简体中文
  • Slovenčina
  • Svenska
  • ไทย
  • 繁體中文
  • Tiếng Việt