Záznamy deníku, nálady, cyklu a sledování, včetně uložených počtů kroků, se uchovávají ve vašem zařízení. Pokud je záloha účtu dostupná a jste přihlášeni, aplikace odešle šifrovanou kopii také na naše servery za účelem obnovení a sloučení záznamů.
Smazání místního deníku nesmaže zálohu účtu. Smazání účtu smaže i tuto zálohu. Změny, které dosud nedorazily na server, nelze po ztrátě dat zařízení obnovit.
1. Smazat deník
Smazání místního deníku nesmaže zálohu účtu. Smazání účtu smaže i tuto zálohu. Změny, které dosud nedorazily na server, nelze po ztrátě dat zařízení obnovit.
- Profil → Smazat deník
Smaže záznamy v tomto telefonu, účet zůstane
- Smazání jednoho dne: Otevřete příslušný denní záznam v přehledu deníku a klepněte na Smazat záznam.
- Odinstalování aplikace: Smazáním aplikace yuuvii ze zařízení se odstraní všechna data v jejím izolovaném lokálním úložišti (sandbox).
- Profil → Exportovat deník
Jeden soubor s Vašimi záznamy, cyklem a výzvami, který je přenese do nového telefonu. Není šifrovaný, proto ho uchovávejte na místě, kam máte přístup pouze Vy.
- Cloudové zálohy: Pokud váš operační systém vytváří zálohy zařízení (Apple iCloud nebo Disk Google), mohou kopie zůstat ve vaší osobní cloudové záloze, dokud je neodstraníte v nastavení zálohování zařízení.
2. Smazat můj účet
Smazání místního deníku nesmaže zálohu účtu. Smazání účtu smaže i tuto zálohu. Změny, které dosud nedorazily na server, nelze po ztrátě dat zařízení obnovit.
Váš účet yuuvii se vytváří při nastavení aplikace s vaším jménem a ověřenou e-mailovou adresou. Na našich serverech uchováváme vaši e-mailovou adresu, zobrazované jméno, hash hesla (pouze pokud jste si heslo nastavili), vaše žádosti o specialistu a vaše záznamy měření používání (oddíl 3). Pokud máte předplatné yuuvii Pro, uchováváme také stav vašeho předplatného.
Chcete-li svůj účet smazat:
- Profil
- Stáhnout moje data
- Smazat můj účet
Po potvrzení:
- Váš účet, žádosti o specialistu a údaje profilu jsou okamžitě vymazány z naší aktivní produkční databáze.
- Záznamy měření používání a měsíční souhrny používání propojené s vaším účtem se smažou spolu s ním.
- Ze systémových záloh uchovávaných pro obnovu po havárii jsou tyto záznamy odstraněny do 30 dnů.
- Stav vašeho předplatného yuuvii Pro se z našich serverů smaže spolu s účtem, smazáním účtu se však nezruší předplatné zakoupené v App Store nebo Google Play. Chcete-li zastavit obnovování, nejprve ho zrušte v nastavení předplatného svého Apple ID nebo Google Play.
- Pokud nemáte přístup k aplikaci, napište ze své registrované e-mailové adresy na [email protected] nebo [email protected]. Žádosti o smazání účtu zaslané e-mailem ověříme a vyřídíme do 30 dnů.
3. Záznamy měření používání
Aplikace yuuvii měří, jak je používána, aby ji bylo možné zlepšovat (viz oddíl 6 Zásad ochrany osobních údajů). Chcete-li měření zastavit a smazat jeho historii, aniž byste smazali svůj účet, otevřete Nastavení → Měření používání a měření vypněte. Měření se ve vašem zařízení okamžitě zastaví a historie propojená s vaším účtem se smaže z našich serverů, jakmile bude vaše zařízení připojeno.
Nezpracované záznamy o používání uchováváme v každém případě nejvýše 30 dnů. Záznamy pořízené před přihlášením používají náhodný identifikátor hosta, jehož platnost vyprší po 24 hodinách.
4. Záznamy nezávislých specialistů a vyloučení odpovědnosti za platby
Pokud jste odeslali žádost a přijali nabídku nezávislého specialisty prostřednictvím platformy Seansly, veškeré kontaktní údaje, poznámky ze sezení nebo záznamy o platbách, které jste s tímto odborníkem sdíleli, podléhají jeho vlastním profesním a zákonným povinnostem.
Společnost FMC Software OÜ není stranou vašich konzultací, finančních transakcí ani bankovních převodů se specialisty. Chcete-li požádat o výmaz profesních záznamů, obraťte se přímo na příslušného specialistu.
5. Záznamy původní aplikace pro bezpečnost rodiny yuuvii 1.x
Účty a historie polohy z původní aplikace pro bezpečnost rodiny (před říjnem 2026) nebyly nikdy převedeny do aplikace pro duševní pohodu 2.0. Databáze původní verze 1.x byla 30. října 2026 odstraněna z našich provozních systémů. S dotazy týkajícími se původních dat se obraťte na [email protected].
Další podrobnosti o vašich právech týkajících se údajů naleznete v našich Zásadách ochrany osobních údajů a v Prohlášení o vyloučení odpovědnosti.